Fusta cu buline brodate

2MG_1549

Despre fusta midi sunt o multime de lucruri de spus si toate de bine asa ca pur si simplu nu am putut sa ii rezist acesteia.De culoarea untului,croita pe semiclos si facuta dupa masurile mele,intr-un  cuvant PERFECTA.Eu,personal, sunt un mare fan al hainelor facute la comanda si a oricarui lucru sau articol care nu respecta un tipar anume.Din toamna anului trecut acest trend al hainelor supradimensionate pentru mine a fost un adevarat chin.Nicio haina nu imi venea bine si aratam ca un om cu haine lalai,la propriu,asa ca atunci m-am hotarat sa imi fac haine la comanda,exact pe masura mea.

Am venit cu modelul gata ales in magazinul La Galeria,Mirela mi-a ales materialul si voila !M-am ales cu o fusta midi dintr-un tull cu buline brodate plus alte chestii care am sa le postez in zilele urmatoare.Fusta e un adevarat chilipir avand in vedere materialul foarte calitativ si croiul perfect, doar 103 Lei.Sunt absolut invidioasa pe mine insami de hainele minunate pe care mi le-a facut, asta ca sa nu mai spun ca deja am o alta lista cu alte articole care asteapta sa fie croite,abia astept.

Daca e ceva ce imi place la nebunie,atunci asta e ! Cine spune ca trebuie sa te ghidezi dupa un anumit model sau tipar de culori sau croi ? Si cine altcineva in afara de tine va sti ce ti se potriveste cel mai bine daca nu tu ? Asa ca nu lasa culoarea marsala sa iti strice feng shui-ul, alege-ti culorile tale preferate si poarta-le in fiecare zi ca si cum ar fi culoarea anului tau preferat !

2MG_1546 (2)

2MG_1545 (2)

R_FILE305

R_FILE787

2MG_1581 (2)

2MG_1593 (2)

2MG_1594 (2)

R_FILE721

R_FILE741

2MG_1677 (2)

R_FILE417

R_FILE658

R_FILE460

R_FILE462

Recoverd_jpg_file(475)

Recoverd_jpg_file(476)

Recoverd_jpg_file(481)

Fusta-Aici si Aici

Camasa-H&M

Geanta-New Look

Pantofi-Stradivarius

Parfum-Avon

Ceas-Avon

Sa fiti cele mai frumoase.

Cu drag,Larisa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s